Konditoriavitriini

Vuokraus ja leasing

Parhaimmillaan konditoriatuotteet herättävät välittömästi veden kielelle. Pulleat, tuoreutta uhkuvat viinerit, herkullisen näköiset kakut, välipalaleivät ja muut konditorian tuotteet säilyttävät herkullisen ulkonäönsä meidän korkeatasoisissa kylmävitriineissä.

Mikäli kahvilaan tai konditoriaan halutaan isompi linjasto, voimme rakentaa sinulle sopivan kokonaisuuden yhdistämällä merilaisia vaihtoehtoja. Meiltä löydät laajan valikoiman kylmävitriineja suorilla tai kaartuvilla etulaseilla, säädettävillä ja kirkkailla lasihyllyillä, joiden materiaalivalinnat korostavat tuotteesi näyttävyyden myös kehyksettömästi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sisäpinnat takaavat hygienian korkean tason.

Voimme auttaa myös myymälän tai kahvilan suunnittelussa, jossa otetaan huomioon kylmävitriinien linjastot, kassat ja maksupäätteet ja valmistelutasot raaka-aineiden säilytyksen kanssa. Monien yhteisten vuosien aikana, mitä olemme työskennelleet suomalaisten leipomo- ja kahvila-ammattilaisten kanssa, olemme oppineet paljon ja haluamme myös jakaa tätä tietoa. Tiedämme varsin hyvin, kuinka tärkeää on saada kahvilaan näyttävän, kauniin ja yhteneväisen ilmeen.

Osan konditoriavitriinien malleistamme saa myös tuplalaseilla, mikä vaikuttaa tehokkaasti kylmävitriinin käyttämään sähköenergiaan. Pienellä yksityiskohdalla voi olla pitkällä aikavälillä merkittävä ero kahvilan tai myymälän kylmälaitteiden käyttökustannuksissa.

Suosittelemme, että otat tässä meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi tarpeet ja tavoitteet. Näin voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset laitteet, millä voit saavutat parhaan mahdollisen tuloksen. Ota meihin yhteyttä tästä

Konditoriavitriinin kompressori

Nykyaikaisella teknologialla voidaan helposti vaikuttaa kylmävitriinin toiminnan vihreisiin arvoihin. Lue lisää …

Showing 1–12 of 15 results

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
Call Now Button