Huolto

Erikoisosaamisemme on kylmälaitteet, niiden yritysmyynti, tuki ja huolto

asiakkaillemme. Vuosien myötä olemme luoneet pitkäikäisiä

yrityssuhteita, joten meillä on resursseja palvella ammattitaitoisesti sekä

pieniä että suuria toimijoita.

Huolto

Tarjoamme asiakkaillemme kylmäkalusteiden kaikki huoltotyöt ammattitaidolla, asiakkaan omissa tiloissa tai meidän tiloissa Hollolassa. Teemme myös keskuskoneellisten kalusteiden ja kylmävarastojen huoltotyöt.

Vaikka esimerkiksi myymälässäsi olevat kylmälaitteet toimivat ongelmitta, on aina kannattavaa tehdä vuosihuolto ja tarkistuttaa kaikkien kylmälaitteiden kunto, jotta vältyt odottamattomilta ongelmilta ja suuresta hävikistä varsinkin vilkkaimpana sesonkiaikana.

Samassa yhteydessä vanhoja kylmäkalusteita voidaan modernisoida nykyaikaisemmiksi ja energiatehokkaammiksi esimerkiksi asentamalla LED-valaisimia vanhojen loisteputkien tilalle, vaihtamalla energiatehokkaat puhaltimien moottorit, taikka asentamalla lasi- tai akryyliovia, jolloin energiankulutusta saadaan huomattavasti vähennettyä.

Tarjoamme myös kunnostuspalvelua eri kylmälaitteille, poistamme kalusteisiin tulleet lommot, naarmut ja maalaamme ne uudenveroisiksi. Samalla tarkistamme kaikkien laitteiden toiminnan, vaihdamme rikkinäiset ja kuluneet osat uusiin ja energiatehokkaimpiin.

Ota yhteyttäSähköpostitse: huolto@coldex.fi

Puhelimitse: 03 7873714

tai

PYYDÄ TARJOUS