Prosessilaitteet elintarviketuotantoon ja -jalostukseen Spiraalipakastusjärjestelmät

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme kylmäprosessilaitteita elintarviketuotantoon

Spiraalipakastimet

Spiraalipakastimet soveltuvat monenlaisten tuotteiden pakastamiseen. Niitä käytetäänkin paljon esimerkiksi lihan-, ja kalanjalostuksessa, meijereissä ja leipomoissa sekä vihannesten pakastamiseen.

Spiraalipakastimien suurin etu on se, että tuotteet pysyvät mahdollisimman ehjinä pakastuksen aikana koska tuotteet jäähtyvät hyvin nopeasti, kylmän ilman virtaus on tehokasta ja optimaaliseti jakautunutta. Pakastusaika on vain n. 20-60 minuuttia, joten tuotteet eivät takerru toisiinsa ja maku säilyy parhaiten.

Spiraalijäähdytysjärjestelmät

Siinä käytetään nykyaikaisia komponentteja ja automatiikkaa jotka varmistavat varman ja energiatehokkaan toiminnan joten se on myöskin edullinen käyttökustannuksiltaan.

 

Miksi Spiraalipakastin?

Spiraalipakastimen merkkittävänä etuna on tehokas tilankäyttö ja keskeytymätön automatisoitu elintarviketuotanto joka pienentää kustannuksia merkittävästi.

 


Spiraalijäähdytysjärjestelmät
Spiraalipakastin kalakäsittelyprosessi
Spiraalijäähdytysjärjestelmät

Spiraalipakastin on hygieeninen ja helposti puhdistettavissa koska laitteen runko ja rumpu on valmistettu korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä ja hihna on hygieenisesti hyväksyttyä polypropeenia.

Coldex toimittaa erikokoisia ja –tehoisia spiraalipakastimia asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kysy rohkeasti tarjousta!

Spiraalipakastin, tarjouspyyntölomake

Upload

Ota yhteyttäSähköpostitse: info(at)coldex.fi

Puhelimitse: 03 7873714

tai

PYYDÄ TARJOUS