Second Life – käytetyt kylmäkalusteet

Vihreä vaihtoehto

Kauppiaalle rikkoutunut, vioittunut tai muuten käyttöikänsä päässä oleva kylmäkaluste voi olla melkoinen päänvaiva ja kuluerä. Kylmälaitteista eroon hankkiutuminen on sekä hankalaa että kallista. Ja kun vanhat kalusteet saadaan kaupasta pois, on tilalle saatava uusi. Toivottavaa on, että uudet laitteet palvelevat vähintään yhtä hyvin ja samoilla toimintaperiaatteilla kuin poistuva kalusto.

Vastuullinen valinta

Siitä huolimatta, että kierrättäminen on Suomessa korkealla tasolla, kuormittavat kylmäkalusteet ympäristöä enemmän kuin muut laitteet. Kylmälaitteissa käytetyt kemikaalit ja metallit tekevät niistä erityisen haastavia kierrätyksen kannalta. Suoraan luontoon päästessään nämä aineet ovat hyvin vahingollisia. Varmistaaksemme puhtaan tulevaisuuden, on meidän käytettävä resursseja vastuullisesti. Tästä johtuen Coldex Oy on kehittänyt Second Life -konseptin, jonka tarkoituksena on pidentää tuotteiden käyttöikää huomattavasti.

Second Life - konsepti

Kun vanhat kalusteet puretaan ja tuodaan meille, ne tarkastetaan perusteellisesti. Tarkastuksen yhteydessä luomme tarkan selonteon siitä, mitkä osat on uusittava ja mitä kalusteiden kunnon kohentamiseen tarvitaan.

Mitä laitteille tehdään?

Prosessi sisältää laitteiden uusimisen sekä sisältä että ulkoa. Laitteet pestään ja puhdistetaan. Lommot ja naarmut poistetaan ja rikkoutuneet osat vaihdetaan uusiin. Laitteiden koneet tarkistetaan huolellisesti ja vuotokokeiden jälkeen osat tarvittaessa vaihdetaan uusiin. Tämän prosessin aikana huolehdimme siitä, että kaikki standardit ja nykyaikaiset normit täytetään. Edellä kuvattu toimenpide voi jo itsessään vähentää laitteiden sähkönkulutusta merkittävästi. Kalusteisiin voidaan lisäksi vaihtaa loisteputkien tilalle LED-lamput ja uudet sähköä säästävät tuulettimet, nämä ratkaisut alentavat sähkönkulutusta entisestään. Lopuksi laitteet maalataan ja pinnat viimeistellään siten, että eroa uuteen kalusteeseen ei edes huomaa. Lopputulos on ympäristöystävällinen tuote, joka luo työpaikkoja ja tuo hankinnasta vastanneelle päättäjälle selvää taloudellista säästöä.

Kuulostaako liian hyvältä? Kokeile Second Life -tuotteitamme, niin ymmärrät, miksi tästä kannattaa olla innoissaan.

AHT_001

EL_001

GB_001

GB_002

NORPE_001

NORPE_002

NORPE_003

NORPE_004

NORPE_005

NORPE_006

SC_001