Parasta kylmänä

Coldex Oy -Parasta kylmänä!

Coldex Oy on erinomainen valinta sinulle, jos olet etsimässä kylmälaite ratkaisuja yritykseesi. Tarjoamme kylmälaitteita asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Kauttamme kylmälaitteet sekä niihin liittyvät tukipalvelut yritykseesi; niin kylmälaitteet kauppoihin, kylmävarastot elintarviketeollisuuteen kuin prosessilaitteet teollisuuteen. Myös kylmälaitehuollot ja asennukset. Tervetuloa sivuillemme!

Coldex on erinomainen kumppani,
mikäli etsit kylmälaiteratkaisuja yritykseesi

Tuotteidenne jäähdyttäminen, pakastus, kylmävarastointiratkaisut ja esillepano myymälässänne kuuluvat meidän tehtäviin. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kylmälaitteita ja -ratkaisuja.

Jos olet suunnittelemassa uutta myymälää, kahvilaa, elintarviketuotantoa tai haluat päivittää nykyisen yrityksesi ilmettä nykyaikaisilla ja energiatehokkailla kylmälaitteilla, ota yhteyttä palveluhenkiseen henkilökuntaamme.
Tarjoamme myös myymälöiden ja prosessilaitteiden kuten pikapakastushuoneiden integroitujen kuljetin- ja automatiikkajärjestelmien suunnittelupalvelua. Pitkä kokemus ja ammattitaito takaavat tehokkaat, edulliset ja juuri sinulle räätälöidyt ratkaisut myös avaimet käteen -periaatteella.

Me Coldexilla kannatamme vihreitä arvoja. Tähtäämme kaikessa toiminnassamme koko yhteiskunnan ja ympäristön kannalta kestävään kehitykseen parantamalla kylmälaitteiden käytön hyötysuhdetta ja käytöstä poistettavien laitteiden vastuullista ja tehokasta kierrätystä. Uusissa laitteissa panostamme laitteiden nykyaikaisuuteen, kestävyyteen, laatuun ja ajan hermolla oleviin mahdollisimman ekologisiin kylmäaineisiin.
Palvelemme ammattitaidolla asiakkaidemme erilaisia tarpeita. Meidän henkilöstömme vahva tekninen osaaminen ja pitkä kokemus alalta takaa teille ammattimaisen palvelun. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kylmälaitteita ja kylmälaiteratkaisuja asiakkaillemme, kahvilan kylmävitriinistä isoihin kylmävarastoratkaisuihin, kaupan kylmäaltaasta teollisuuden spiraalipakastin järjestelmiin. Toteutamme myymäläsuunnittelut, kylmähuoneiden asennukset,

kylmävarasto ratkaisut, teollisuuden ja elintarviketeollisuuden kylmälaitteistot, kylmälaite huollot sekä toimitukset.
Yrityksemme perustettiin Suomessa vuonna 2002, jolloin toimintamme keskittyi lähinnä muutaman eurooppalaisen kylmäkalustevalmistajan laitteiston maahantuontiin. Vuosien varrella olemme laajentaneet toimintaamme. Nykyään tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman kylmälaitteita, pakaste- ja kylmähuoneratkaisuja, prosessilaitteita ja kattavia asennus-, huolto- sekä suunnittelupalveluja.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja koulutamme henkilökuntaamme. Tämä varmistaa ajanhermolla olevan palvelun ja teknisen osaamisen. Pitkä kokemus ja ammattitaito takaavat tehokkaat, edulliset ja juuri sinulle räätälöidyt ratkaisut myös avaimet käteen periaatteella.

Tervetuloa meidän asiakkaaksemme!

coldex oy company

Tuotteemme

Kaupankylmät
Kylmähuoneet
Teollisuuskylmät ja prosessilaitteet

 

Palvelumme

Suunnittelu- ja asennuspalvelut
Huoltopalvelut
Vuokraus ja leasing
Myymäläpurku
Laitteiden kierrätys

 

Yritys

Yli 15 vuoden kokemus alalta
Vahva tekninen tiimi
Asiakaslähtöinen lähestymistapa
Ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus
Avaimet käteen -palvelut
Henkilöstön jatkuva kehittäminen

 

Laadukkaat kylmälaitteet
ammattilaiskäyttöön

PL_LOGO_Coldex_Oy_FI_394437_web

Suomen Vahvimmat Platina sertifikaatti

Coldex Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina sertifikaatti. Coldex Oy:n osalta vuosisarja on 2013-2018.

lue lisää
Keru3

Keru-yhteisöjääkaappi

Keru-yhteisöjääkaappi on kaikille avoin jääkaappi. Coldex Oy toimitti oman Second Life -konseptin mukaiset brändätyt laitteet asiakkaalle.

lue lisää
secondlife

Second Life -konsepti Käytetyt Kylmäkalusteet

Coldex Oy on kehittänyt Second Life -konseptin, jonka tarkoituksena on pidentää tuotteiden käyttöikää huomattavasti. Kokeile Second Life -tuotteitamme, niin ymmärrät, miksi tästä kannattaa olla innoissaan.

lue lisää
Pakastehuone Vantaalle

Pakastehuone Vantaalle

Coldex Oy rakensi asiakkaalle pakastehuoneen Vantaalle, jonka pinta-ala on 116m². Toivotamme asiakkaalle kylmiä hetkiä pakastehuoneen parissa!

lue lisää
helkeama_pystypakastin

Miten valitsen tarkoitukseeni sopivan laitteen?

Myymälän koolla on suuri merkitys laitteiden valinnalle, mitä vähemmän tilaa on käytössä kylmälaitteille sitä enemmän kannattaa harkita omakoneellisia ratkaisuja..

lue lisää
Kylmähuone

Pakaste- ja kylmähuoneet

Nyt pakaste- ja kylmähuoneet nopealla toimitusajalla suoraan varastostamme

lue lisää

Yhteystiedot:

 

Coldex Oy
Vesimäentie 3
15860 Hollola
p. 03-7873 714

 

info@coldex.fi
www.coldex.fi

 

facebook   instagram

PL_LOGO_Coldex_Oy_FI_394437_web
Luotettava-kumppani-logo-300x187
AAA-logo-2017-FI-transparent
Tukesin logo vihreällä pohjalla