Miten valitsen tarkoitukseeni sopivan laitteen?

Ja muut usein kysytyt kysymykset, joille asiantuntijamme antavat vastaukset

Usein kysytyt kysymykset

 

Miten valitsen tarkoitukseeni sopivan laitteen?

 

Myymälän koolla on suuri merkitys laitteiden valinnalle, mitä vähemmän tilaa on käytössä kylmälaitteille sitä enemmän kannattaa harkita omakoneellisia ratkaisuja ja miettiä minne laitteet ensisijaisesti sijoitetaan. Suuremmassa myymälässä keskuskoneelliset kylmälaitteet säästävät kauppiaan sähkölaskua ja helpottavat laitteiden huoltoa.

Seuraava askel on tietää millaisen lämpöalueen haluat tuotteillesi. Tämän jälkeen voit olla suoraan yhteydessä meihin ja osaavat asiakaspalvelijamme voivat tarjota teille hyväksi kokemiamme tuotteita.

 

Mitä laitteita teillä on tarjolla?

 

Tarjoamme kattavan valikoiman kylmäkalusteita. Omakoneellisina yksikköinä meiltä saa kylmähyllyt, kylmäkaapit, pakastealtaat, pakastekaapit, herätealtaat, sekä erilaisia lasikkoja kuten liha- ja kalatiskit, sekä lämmin- ja kylmävitriinit. Keskuskoneellisina meiltä saa laajan valikoiman pakastekaappeja, allaskaappi yhdistelmiä, vitriineja sekä monia erilaisia kylmähyllyjä.

 

Mikä on omakoneellisen laitteiston etu?

 

Omakoneellinen laitteisto sopii parhaiten pienille ja keskikokoisille myymälöille. Saarekkeina nämä voivat tehokkaasti palvella suuremmissakin myymälöissä silloin kun halutaan nostaa sesonkkimyyntia tai kun tarvitaan korvaavat kalusteet keskuskoneellisten tilalle nopealla aikataulllla. Omakoneelliset laitteet tarjoavat vaivattoman asennuksen ja ovat erittäin käteviä kun tarvitaan tehokkaita tilaratkaisuja. Sesonkimyynnissä omakoneelliset laitteet ovat ehdoton ykkösvalinta kauppiaalle.

 

Mikä on keskuskoneellisen laitteiston etu?

 

Keskuskoneellisen laitteiston etu on kompressoreiden ja lauhduttimien sijoittaminen myymälän tilojen ulkopuolelle, tämä vähentää huomattavasti myymälän sisälämpötilan nousua ja keskittää koneikot yhteen paikkaan. Keskuskoneelliset ratkaisut sopivat parhaiten keskikokoisille ja isoille myymälöille silloin kuin kylmäkalusteita tarvitaan useita metrejä kerrallaan sijoitettaviksi.

 

Miten kylmälaitteiden toimitus onnistuu?

 

Yrityksellämme on monia vuosia kestänyt yhteistyö Kaukokiidon kanssa. Kaukokiito toimittaa laitteemme ympäri Suomea ja on kustannustehokas sekä nopea toimittaja, on tavara menossa sitten minne tahansa. Meillä on myös erikoistuneita yhteistyökumppaneita, jotka voivat toimittaa yksittäiset tilaukset jos toimituspaikka osoittautuu hankalaksi. Mikäli myymälänne sijaitsee hankalassa paikassa ja tarvitsette mahdollisesti vanhojen kalusteiden poiston samalla kun uudet tuodaan tilalle, onnistuu se meiltä vaivatta ja edullisesti.

 

Millaisia maksuvaihtoehtoja tarjoatte?

 

Normaali laskutustapa varastotuotteillemme on 8 päivää netto toimituksen jälkeen. Tämä voidaan asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidä osamaksuksi tai tarjota kalusteet kokonaan vuokralle, jolloin hinta määräytyy vuokra-ajan mukaan.

Tilaustuotteiden kanssa laskutamme asiakkailta ennakkomaksut tilauksen vahvistuksen yhteydessä, hinnat määräytyvät tällöin tilattavien tuotteiden mukaan.

 

Miten nopeasti saan laitteet?

 

Kaikki uudet varastotuotteet toimitetaan viikon sisällä tilauksesta.
Tilattavien tuotteiden toimitus vaihtelee 2-8 viikkoon riippuen tuotteiden saatavuudesta, valmistajan tehtaasta ja valmistajan toimitusajoista.