Coldex Oy

Kun valitsette yrityksemme palvelut, voitte olla täysin varmoja, että olette

löytäneet luotettavan yhteistyökumppanin.

Yli 15 vuotta kylmäalalla

Yrityksemme perustettiin Suomessa vuonna 2002, jolloin toimintamme keskittyi lähinnä muutaman eurooppalaisen kylmäkalustevalmistajan laitteiston maahantuontiin. Vuosien varrella olemme laajentaneet toimintaamme. Nykyään tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman kylmälaitteita, pakaste- ja kylmähuoneratkaisuja, prosessilaitteita ja kattavia asennus-, huolto- sekä suunnittelupalveluja.

Mikäli haluatte avata uuden liikkeen, laajentaa jo olemassa olevaa toimintaanne tai uusia laitteistoanne, autamme Teitä löytämään tarvittavat ratkaisut ammattitaidolla.

Tekniset palvelumme yrityksenne kylmälaitteille sisältävät varaosapalvelut, maalaus- ja tarrapalvelut, sekä laitteiden pintojen uusimisen. Näin ollen Teidän ei tarvitse hankkia kokonaan uusia laitteita, vaan yrityksenne voi tehdä selviä säästöjä huoltotoimenpiteillä ja voitte olla varma, että laitteenne palvelevat Teitä vielä pitkän ajan.

Tämän lisäksi vuokraamme tarvittaessa kylmälaitteita yrityksenne käyttöön. Vuokraehtomme ovat joustavat ja vuokraus on yksi varteenotettava vaihtoehto, mikäli välitöntä tarvetta uusien laitteiden hankkimiselle ei ole.

Vihreä vaihtoehto  -  Vastuullinen valinta

- Coldex Oy

Coldex_lastaus

Meidän Työperiaatteet - Vihreä vaihtoehto

Kauppiaalle rikkoutunut, vioittunut tai muuten käyttöikänsä päässä oleva kylmäkaluste voi olla melkoinen päänvaiva ja kuluerä. Kylmälaitteista eroon hankkiutuminen on sekä hankalaa että kallista. Ja kun vanhat kalusteet saadaan kaupasta pois, on tilalle saatava uusi. Toivottavaa on, että uudet laitteet palvelevat vähintään yhtä hyvin ja samoilla toimintaperiaatteilla kuin poistuva kalusto.

Vastuullinen valinta

Kun vanhat kalusteet puretaan ja tuodaan meille, ne tarkastetaan perusteellisesti. Tarkastuksen yhteydessä luomme tarkan selonteon siitä, mitkä osat on uusittava ja mitä kalusteiden kunnon kohentamiseen tarvitaan.

Kun vanhat kalusteet puretaan ja tuodaan meille, ne tarkastetaan perusteellisesti. Tarkastuksen yhteydessä luomme tarkan selonteon siitä, mitkä osat on uusittava ja mitä kalusteiden kunnon kohentamiseen tarvitaan.

Siitä huolimatta, että kierrättäminen on Suomessa korkealla tasolla, kuormittavat kylmäkalusteet ympäristöä enemmän kuin muut laitteet. Kylmälaitteissa käytetyt kemikaalit ja metallit tekevät niistä erityisen haastavia kierrätyksen kannalta. Suoraan luontoon päästessään nämä aineet ovat hyvin vahingollisia. Varmistaaksemme puhtaan tulevaisuuden, on meidän käytettävä resursseja vastuullisesti. Tästä johtuen Coldex Oy on kehittänyt Second Life -konseptin, jonka tarkoituksena on pidentää tuotteiden käyttöikää huomattavasti.

Mitä laitteille tehdään?

Prosessi sisältää laitteiden uusimisen sekä sisältä että ulkoa. Laitteet pestään ja puhdistetaan. Lommot ja naarmut poistetaan ja rikkoutuneet osat vaihdetaan uusiin. Laitteiden koneet tarkistetaan huolellisesti ja vuotokokeiden jälkeen osat tarvittaessa vaihdetaan uusiin. Tämän prosessin aikana huolehdimme siitä, että kaikki standardit ja nykyaikaiset normit täytetään. Edellä kuvattu toimenpide voi jo itsessään vähentää laitteiden sähkönkulutusta merkittävästi. Kalusteisiin voidaan lisäksi vaihtaa loisteputkien tilalle LED-lamput ja uudet sähköä säästävät tuulettimet, nämä ratkaisut alentavat sähkönkulutusta entisestään. Lopuksi laitteet maalataan ja pinnat viimeistellään siten, että eroa uuteen kalusteeseen ei edes huomaa. Lopputulos on ympäristöystävällinen tuote, joka luo työpaikkoja ja tuo hankinnasta vastanneelle päättäjälle selvää taloudellista säästöä.

 

Kuulostaako liian hyvältä? Kokeile Second Life -tuotteitamme, niin ymmärrät, miksi tästä kannattaa olla innoissaan.

secondlife

Ota yhteyttäSähköpostitse: info(at)coldex.fi

Puhelimitse: +358 37 873 714

tai

PYYDÄ TARJOUS 

Yhteystiedot:

Coldex Oy
Vesimäentie, 3, 15860 Hollola

+358 37 873 714

info@coldex.fi
www.coldex.fi

 

facebook   instagram   

Luotettava-kumppani-logo-300x187
AAA-logo-2017-FI-transparent
PL_LOGO_Coldex_Oy_EN_401728_web
SKLL_sininen