Kylmätiski

 
LihatiskiKalatiskiPalvelutiski Vuokraus ja leasing

Tuoreiden raaka-aineiden, kuten lihan ja kalan näyttävä esillepano antaa mille tahansa kaupalle lisää uskottavuutta ja selkeän viestin laadusta. Kylmätiski on kautta aikojen ollut pienten ja suurten markettien vetonaula silloin kun asiakas etsii itselleen aineksia ruoanlaittoon.

Toki on myös käytännöllistä, että niin tuoreet, kuin puolivalmiit ja valmiit ruokatarvikkeet löytyvät kylmähyllyltä tai altaista, mutta mikään ei voita kauniisti aseteltuja tuotteita, joista asiakas saa valita mieleisensä koon ja ulkonäön perusteella.

Palvelulasikkojemme työskentely- ja säilytysalustat ovat ruostumatonta ja AISI 304 terästä, säilyttäen näin korkean hygieniatason ja helpottaen laitteiden puhtaanapidon pitkälläkin aikavälillä.

Kylmätiskien valinnassa voidaan helposti huomioida kaupan yleisilmeen ja korostaa tätä myös itse laitevalikoimalla, sekä teippauksilla tai väreillä. Laitevalinnassa kannattaa miettiä, haluaako esimerkiksi tiskin etulasin olevan kaareva vai suora. Ennen kaikkea kylmätiskin on kuitenkin tarkoitus tuoda näyttävästi esille siinä säiliöityjä tuotteita helposti ja kauniisti asiakkaan eteen.

Meiltä saat sinun budjettiin sopivat, uudet tai huolletut palvelulasikot ja kylmätiskit ammattikäyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kylmälaitteet, joiden avulla säilytät tuotteet mausta ja laadusta tinkimättä. Ota meihin yhteyttä tästä

Omakoneellinen vai keskuskoneellinen

Omakoneellisella kylmätiskillä on helppo täydentää myymälän jo olemassa olevaa laitekokonaisuutta tai tuoda näyttävän esillepanon pienempään myymälään, jossa keskuskoneellisille kylmälaitteille ei ole tarvetta tai mahdollisuutta. Lue lisää …

 

Isojen markettien palvelulasikkojen valikoima toimii hyvin usein keskuskoneellisesti. Kun kylmätiskejä tarvitaan paljon, keskuskoneellinen ratkaisu säästää ja tehostaa kylmälaitteen energiakulutusta samalla vähentäen myymälän lämpö- ja äänikuormaa.

Sulatusjärjestelmä

Automaattinen sulatus pitää huolen siitä, että kylmätiskin jäähdytyslaitteisiin ei kerry jäätä eikä tällä tavalla laitteen toimintakunto huononee. Nykyaikainen, automaattinen järjestelmä pitää huolen siitä, että laite palvelee sinua pitkään.

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että kylmätiskin sisätila on valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. LED valot ovat myös erittäin pitkäkestoisia, eikä niistä synny laitteeseen ylimääräistä lämpökuormaa. Lue lisää : brändäys

Brändisi näkyvyys ja markkinointi

Kaikki kylmälaitteet voi myös tarvittaessa brändätä halutuilla logoilla ja väreillä. Toteutamme brändisi imagon palvelutiskiin joko maalamalla tai teippauksilla. Maalauksessa sinulla on käytettävissä koko RAL värikartta, jotta saat kylmälaitteen juuri sinulle sopivaksi.

Katso myös tarjoamamme toimitus kylmälaitteille.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään kaikki 3 tulosta

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
All search results
Call Now Button