Kylmätiski

Uudet Kylmätiskit

Palvelutiskit

Vuokraus ja leasing

Tuoreiden raaka-aineiden, kuten lihan ja kalan näyttävä esillepano antaa mille tahansa kaupalle lisää uskottavuutta ja selkeän viestin laadusta. Kylmätiski on kautta aikojen ollut pienten ja suurten markettien vetonaula silloin kun asiakas etsii itselleen aineksia ruoanlaittoon.

Toki on myös käytännöllistä, että niin tuoreet, kuin puolivalmiit ja valmiit ruokatarvikkeet löytyvät kylmähyllyltä tai altaista, mutta mikään ei voita kauniisti aseteltuja tuotteita, joista asiakas saa valita mieleisensä koon ja ulkonäön perusteella.

Palvelulasikkojemme työskentely- ja säilytysalustat ovat ruostumatonta ja AISI 304 terästä, säilyttäen näin korkean hygieniatason ja helpottaen laitteiden puhtaanapidon pitkälläkin aikavälillä.

Kylmätiskien valinnassa voidaan helposti huomioida kaupan yleisilmeen ja korostaa tätä myös itse laitevalikoimalla, sekä teippauksilla tai väreillä. Laitevalinnassa kannattaa miettiä, haluaako esimerkiksi tiskin etulasin olevan kaareva vai suora. Ennen kaikkea kylmätiskin on kuitenkin tarkoitus tuoda näyttävästi esille siinä säiliöityjä tuotteita helposti ja kauniisti asiakkaan eteen.

Meiltä saat sinun budjettiin sopivat, uudet tai huolletut palvelulasikot ja kylmätiskit ammattikäyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kylmälaitteet, joiden avulla säilytät tuotteet mausta ja laadusta tinkimättä. Ota meihin yhteyttä tästä

Omakoneellinen vai keskuskoneellinen

Omakoneellisella kylmätiskillä on helppo täydentää myymälän jo olemassa olevaa laitekokonaisuutta tai tuoda näyttävän esillepanon pienempään myymälään, jossa keskuskoneellisille kylmälaitteille ei ole tarvetta tai mahdollisuutta. Lue lisää …

 

Showing all 3 results

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
Call Now Button