Pakastealtaat

Uudet Pakastealtaat

Käytetyt Pakastealtaat

Vuokraus ja leasing

Se vanha kunnon arkkupakastin vaarin kioskin takaosassa, mistä sai käydä hakemassa ruoan jälkeen jätskin.

Tai sitten nämä uudet, tämän päivän kylmäaineella ja automatiikalla varustetut altaat, joista rakentuu jämäkät ja kauniit saarekkeet tai seinän viereen tulevat rivit käden käänteessä.

Pakastealtaat ovat olleet jo vuosia päivittäis- ja ruokakauppojen kulmakivet, joista haemme meidän arki- ja juhlaruoat. Se tarkoittaa myös sitä, että näiden laitteiden toimintavarmuus ja pienet yksityiskohdat voivat ratkaista paljon niin myymälän suunnittelussa, kuin myös sen käyttökustannuksissa.

Suomalaisten ruokakauppiaiden kanssa jo toistakymmentä vuotta jatkuneeseen yhteistyön tuloksena olemme oppineet paljon siitä, kuinka merkityksellinen kylmälaite pakasteallas on myymälälle. Kun pakasteallas on tehty ekologisesti, tarkoin valituista materiaaleista, sen hiilijalanjälki on pienempi ja GWP-arvo on huomattavasti alhaisempi.

Omakoneellisia pakastealtaita on helppo lisätä tarpeen ja sesongin mukaan ja näillä on hyvä täydentää kaupan keskuskoneelliset kylmälaitteet. Kun sinulla on tarve tuoda tuotteet näyttävästi esille, ota yhteyttä niin voimme yhdessä miettiä juuri sinun myymälääsi sopivaa ratkaisua.

Meidän laitevalikoimasta löydät sinun konseptiin sopivan muotoilun niin ulkoisten muotuojen, kuin toimintojen ja altaiden lisäosa- kokonaisuuden mukaan. Monissa meidän pakastealtaissa on siirtopyörät, jotka mahdollistavat laitteen siirtämistä tarvittaessa esimerkiksi sesonkimyynnin aikana.

Suosittelemme, että otat tässä meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi tarpeet ja tavoitteet. Näin voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset laitteet, millä voit saavutat parhaan mahdollisen tuloksen. Ota meihin yhteyttä tästä

Pakastealtaan kompressori

Nykyaikaisella teknologialla voidaan helposti vaikuttaa pakastealtaan toiminnan vihreisiin arvoihin. Lue lisää …

 

Showing 1–12 of 25 results

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
Call Now Button