Pakastealtaat

Uudet Pakastealtaat

Käytetyt Pakastealtaat

Vuokraus ja leasing

Se vanha kunnon arkkupakastin vaarin kioskin takaosassa, mistä sai käydä hakemassa ruoan jälkeen jätskin.

Tai sitten nämä uudet, tämän päivän kylmäaineella ja automatiikalla varustetut altaat, joista rakentuu jämäkät ja kauniit saarekkeet tai seinän viereen tulevat rivit käden käänteessä.

Pakastealtaat ovat olleet jo vuosia päivittäis- ja ruokakauppojen kulmakivet, joista haemme meidän arki- ja juhlaruoat. Se tarkoittaa myös sitä, että näiden laitteiden toimintavarmuus ja pienet yksityiskohdat voivat ratkaista paljon niin myymälän suunnittelussa, kuin myös sen käyttökustannuksissa.

Suomalaisten ruokakauppiaiden kanssa jo toistakymmentä vuotta jatkuneeseen yhteistyön tuloksena olemme oppineet paljon siitä, kuinka merkityksellinen kylmälaite pakasteallas on myymälälle. Kun pakasteallas on tehty ekologisesti, tarkoin valituista materiaaleista, sen hiilijalanjälki on pienempi ja GWP-arvo on huomattavasti alhaisempi.

Omakoneellisia pakastealtaita on helppo lisätä tarpeen ja sesongin mukaan ja näillä on hyvä täydentää kaupan keskuskoneelliset kylmälaitteet. Kun sinulla on tarve tuoda tuotteet näyttävästi esille, ota yhteyttä niin voimme yhdessä miettiä juuri sinun myymälääsi sopivaa ratkaisua.

Meidän laitevalikoimasta löydät sinun konseptiin sopivan muotoilun niin ulkoisten muotuojen, kuin toimintojen ja altaiden lisäosa- kokonaisuuden mukaan. Monissa meidän pakastealtaissa on siirtopyörät, jotka mahdollistavat laitteen siirtämistä tarvittaessa esimerkiksi sesonkimyynnin aikana.

Suosittelemme, että otat tässä meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi tarpeet ja tavoitteet. Näin voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset laitteet, millä voit saavutat parhaan mahdollisen tuloksen. Ota meihin yhteyttä tästä

Pakastealtaan kompressori

Nykyaikaisella teknologialla voidaan helposti vaikuttaa pakastealtaan toiminnan vihreisiin arvoihin. Lue lisää …

 

Kierrättämällä ja valitsemalla ekologisesti puhtaamman ja pitkäikäisen laitteen voit vaikuttaa isoihin asioihin pienellä eleellä. Kysy meiltä, miten voimme auttaa sinua rakentamaan puhtaampaa huomista.

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että pakasteallas ja sen sisätila on valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. LED valot ovat myös erittäin pitkäkestoisia, eikä niistä synny laitteeseen ylimääräistä lämpökuormaa.

Brändisi näkyvyys ja markkinointi

Kaikki kylmälaitteet voi myös tarvittaessa brändätä halutuilla logoilla ja väreillä. Toteutamme brändisi imagon pakastealtaaseen joko maalamalla tai teippauksilla. Maalauksessa sinulla on käytettävissä koko RAL värikartta, jotta saat kylmälaitteen juuri sinulle sopivaksi. Lue lisää : brändäys

Katso myös tarjoamamme toimitus kylmälaitteille.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Huomioithan, että osa pakastealtaista toimii sekä pakaste- että kylmäaltaina. Jos tuotteen perässä on u, universal-merkki, se tarkoittaa, että laite toimii molemmissa lämpötila-alueissa.
Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään tulokset 1–12 / 25

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
All search results
Call Now Button