Kylmäaltaat

Uudet Kylmäaltaat

Käytetyt Kylmäaltaat

Vuokraus ja leasing

Kylmäaltaan vahvimmat puolet ovat energiatehokkuus ja muunneltavuus. Kannellinen kylmäallas säilyttää elintarvikkeiden ympärillä lämpötilan paljon vähemmällä sähkönkulutuksella kuin avonainen kylmähylly. Yhä useampi kauppa on tänä päivänä siirtynyt tarjoilemaan asiakkailleen tuoreet liha- ja kalatuotteet kylmäaltaissa, sillä se on sekä kannattavampaa, että tehokkaampaa tuotteiden säilyvyyden kannalta.

Kun seuraavan kerran nostat jauhelihaa tai kanankoipia altaasta, huomaa, kuinka tasaisesti viileys jakautuu. Viileä ilmamassa painuu luonnostaan alas ja altaiden kannellisissa vaihtoehdoissa se saadaan pysymään tasaisena jopa vieläkin helpommin ja tehokkaammin vähentäen näin hiilijalanjälkeä tuntuvasti entisestään.

Kylmäaltaan energiakulutus tuotteiden painonmäärään nähden energiakulutus on huomattavasti alhaisempaa ja lämpötila tasaisempaa kuin vaikkapa kylmähyllyssä. Altaiden valikoimastamme löydät monipuoliset vaihtoehdot, joista on helppo rakentaa saarekkeita liittäen altaita yhteen juuri tarvitsemallesi tuotemäärälle.

Omakoneellisia altaita on helppo lisätä tarpeen ja sesongin mukaan ja näillä on hyvä täydentää kaupan keskuskoneelliset kylmälaitteet. Monissa meidän pakastealtaissa on siirtopyörät, jotka mahdollistavat laitteen siirtämistä tarvittaessa esimerkiksi sesonkimyynnin aikana.

Kun sinulla on tarve tuoda kylmätuotteet näyttävästi esille, ota yhteyttä niin voimme yhdessä miettiä juuri sinun myymälääsi sopivaa kylmäallas -ratkaisua. Ota meihin yhteyttä tästä

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että kylmäallas ja sen sisätila on valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. Lue lisää …

 

Showing all 11 results

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
Call Now Button