Keittiölaitteet

 
JäähilekoneetVuokraus ja leasing

Kun kiireinen aikataulu ja nopea tarjoilu, sekä ruoan valmistaminen vaativat ihmisiltä paljon, oikeanlaiset, tehokkaat laitteet auttavat sinua ja yritystäsi näissä haasteissa. Suomen korkean tason hygienia ja raaka-aineiden tarkat säilytyslämpötilat vaativat paljon niin laitteilta kuin myös ravintola-alan ihmisiltä.

Olemme jo monia vuosia tehneet paljon yhteistyötä suomalaisten ravintola-alan yrittäjien kanssa, ja valikoimassamme olevat suurkeittiöiden vaatimuksiin tarkoitetut kylmäkaapit ovat sekä tehokkaat, että korkeatasoiset. Kylmäkaappien rosteripinnoitteet ja käyttömukavuutta lisäävät yksityiskohdat takaavat keittiösi tehokkuuden ja raaka-aineiden säilyvyyden.

Meiltä saat suurkeittiöiden kylmäkaapit niin lasi-, kuin myös umpiovellisina. Kaikki laitteet on valmistettu korkeatasoisista materiaaleista, joissa on otettu huomioon Eviran tarkat vaatimukset ruokien ja raaka-aineiden säilytyksessä. Ulko- ja sisäpinnat ovat AISI 430 terästä, mikä antaa laitteelle korkean hygieniatason, sekä auttaa sen puhtaanapidossa. Ammattilaiskäyttöön suunnitellut, suurkeittiön kylmäkalusteet palvelevat sinua pitkään ja tuovat keittiöösi käyttömukavuutta ja toimintavarmuutta. Ota meihin yhteyttä tästä

Suurkeittiön kylmäkalusteiden ovet

Pystypakastimet ja kylmäkaapit saa sekä lasi- että umpiovellisina riippuen siitä, mitä keittiösi tarvitsee ja mitä tuotteita aiotaan näissä säilöä. Lasiovellisissa malleissa, ovissa on käytetty lämmitysvastuksia, jotka estävät ovia huurtumasta antaen esteettömän näkyvyyden tuotteisiin. Ovissa on myös pysäyttimet, mikä auttaa pitämään ovia auki, kun näihin lastataan raaka-aineita. Lue lisää …

 

Suosittelemme, että otat tässä meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi tarpeet ja tavoitteet. Näin voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset laitteet, millä voit saavutat parhaan mahdollisen tuloksen. Meiltä saat sinun budjettiin sopivat, uudet tai huolletut suurkeittiön kylmälaitteet ammattikäyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kylmälaitteet, joiden avulla säilytät tuotteet mausta ja laadusta tinkimättä.

Säädin

Digitaaliset säätimet takaavat, että pystyt seuraamaan ja ohjaamaan kylmälaitteiden toimintaa ja lämpötilan helposti ja vaivattomasti. Nykyaikaisten säätimien ohjaus ja näytöt ovat selkeät ja helposti luettavissa.

Sulatusjärjestelmä

Automaattinen sulatus pitää huolen siitä, että pystypakastimien ja kylmäkaappien jäähdytyslaitteisiin ei kerry jäätä, eikä tällä tavalla laitteen toimintakunto huonone. Nykyaikainen, automaattinen järjestelmä pitää huolen siitä, että laite palvelee sinua pitkään.

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että kylmälaite ja sen sisätila on valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. LED valot ovat myös erittäin pitkäkestoisia, eikä niistä synny laitteeseen ylimääräistä lämpökuormaa. Lue lisää : brändäys

Katso myös tarjoamamme toimitus kylmälaitteille.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään ainoa tulos

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
All search results
Call Now Button