Kylmäkaapit

 
Uudet KylmäkaapitKäytetyt KylmäkaapitViinikaapitVuokraus ja leasing

Kylmäkaappi on varmasti yleisin kylmälaite mitä tänä päivänä näemme päivittäistavarakaupoissa. Pienet, suuret ja keskikokoiset kaupat hyötyvät erilaisten kylmäkaappien tuomasta vaivattomasta ja monipuolisesta kylmäsäilytystilasta tehokkaasti.

Jääkapin kohdalla kannattaa miettiä ensisijaisesti paikkaa, johon kaappi on tulossa, koska tämä voi hyvin pitkälle myös määritellä kaapin kokoa ja ovien kätisyyden.

Mikäli kyseessä on kaksiovinen kylmäkaappi, olisi hyvä myös pohtia haluaako ovien olevan liuku- vai saranaovet. Varsinkin pienten kauppojen kulkuväylät ovat usein kapeat, jolloin liukuovet olisivat varmempi ja miellyttävämpi vaihtoehto. Saranaovet taas ovat helpompia avata ja pääsy tuotteisiin on näin vaivattomampaa.

Meiltä saat sinun budjettiin sopivat, uudet tai huolletut juomakaapit ammattikäyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kylmälaitteet, joiden avulla säilytät tuotteet mausta ja laadusta tinkimättä.

Minibar kylmäkaapit ja pöytäcoolerit

Ravintoloissa, baareissa ja kahviloissa voidaan usein löytää ns. minibar kylmäkaapit. Nämä sovitetaan usein miten tiskien alle, jolloin esimerkiksi kylmien juomien tarjoilu on vaivatonta ja nopeaa. Valikoimastamme löydät monenlaiset, juuri sinun liiketoimintaasi tukevat ratkaisut.

Pöytäcooleri on erinomainen tapa lisätä esimerkiksi toimiston neuvottelutilaan pienen säväyksen luksusta, tuoden virvokkeet heti käsien ulottuville juuri sopivan viileänä. Ota meihin yhteyttä tästä

Viinikaapit

Varmistaaksesi viinien säilyvyyden ja oikeanlaisen tarjoilulämpötilan, on tärkeää valita sopiva ja tähän käyttötarkoitukseen räätälöity kylmälaite. Lue lisää …

 

Viinikaappiemme valikoimasta löydät kylmäkaapit, jotka sopivat ylelliseen ja arkiseen sisustukseen eikä tällöin tarvitse tinkiä laadukkaasta yleisilmeestä ja näyttävyydestä.

Viinien säilytyksessä on otettavaa huomioon tarkat lämpötila-alueet ja mahdollisesti myös viinikaappien lukituksen. Yhdessä voimme valita juuri sinun tuotteillesi sopivat laitteet ja lisätarvikkeet, ota siis yhteyttä rohkeasti, kun mietit vaihtoehtoja viinikaapillesi.

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että kylmäkaappi ja sen sisätila on valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. LED valot ovat myös erittäin pitkäkestoisia, eikä niistä synny laitteeseen ylimääräistä lämpökuormaa.

Brändisi näkyvyys ja markkinointi

Kaikki kylmälaitteet voi myös tarvittaessa brändätä halutuilla logoilla ja väreillä. Toteutamme brändisi imagon kylmäaltaassa joko maalamalla tai teippauksilla. Maalauksessa sinulla on käytettävissä koko RAL värikartta, jotta saat kylmälaitteen juuri sinulle sopivaksi. Lue lisää : brändäys

Katso myös tarjoamamme toimitus kylmälaitteille.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään tulokset 1–12 / 39

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
All search results
Call Now Button