Kylmäkaapit

Uudet Kylmäkaapit

Käytetyt Kylmäkaapit

Viinikaapit

Vuokraus ja leasing

Kylmäkaappi on varmasti yleisin kylmälaite mitä tänä päivänä näemme päivittäistavarakaupoissa. Pienet, suuret ja keskikokoiset kaupat hyötyvät erilaisten kylmäkaappien tuomasta vaivattomasta ja monipuolisesta kylmäsäilytystilasta tehokkaasti.

Kylmäkaapin kohdalla kannattaa miettiä ensisijaisesti paikkaa, johon kaappi on tulossa, koska tämä voi hyvin pitkälle myös määritellä kaapin kokoa ja ovien kätisyyden.

Mikäli kyseessä on kaksiovinen kylmäkaappi, olisi hyvä myös pohtia haluaako ovien olevan liuku- vai saranaovet. Varsinkin pienten kauppojen kulkuväylät ovat usein kapeat, jolloin liukuovet olisivat varmempi ja miellyttävämpi vaihtoehto. Saranaovet taas ovat helpompia avata ja pääsy tuotteisiin on näin vaivattomampaa.

Meiltä saat sinun budjettiin sopivat, uudet tai huolletut kylmäkaapit ammattikäyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kylmälaitteet, joiden avulla säilytät tuotteet mausta ja laadusta tinkimättä.

Back bar kylmäkaapit ja pöytäcoolerit

Ravintoloissa, baareissa ja kahviloissa voidaan usein löytää ns. back bar kylmäkaapit. Nämä sovitetaan usein miten tiskien alle, jolloin esimerkiksi kylmien juomien tarjoilu on vaivatonta ja nopeaa. Valikoimastamme löydät monenlaiset, juuri sinun liiketoimintaasi tukevat ratkaisut.

Pöytäcooleri on erinomainen tapa lisätä esimerkiksi toimiston neuvottelutilaan pienen säväyksen luksusta, tuoden virvokkeet heti käsien ulottuville juuri sopivan viileänä. Ota meihin yhteyttä tästä

Viinikaapit

Varmistaaksesi viinien säilyvyyden ja oikeanlaisen tarjoilulämpötilan, on tärkeää valita sopiva ja tähän käyttötarkoitukseen räätälöity kylmälaite. Lue lisää …

 

Showing 1–12 of 40 results

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
Call Now Button