Kylmähyllyt

 
Uudet KylmähyllytKäytetyt KylmähyllytVuokraus ja leasing Laiteluettelo   ⬇

 

Oletko jo huomannut kuinka tärkeää on saada tuotteet kauniisti ja näyttävästi esille, jotta ne kävisi kaupaksi? Oletko ollut huolissaan tuotteiden säilyvyydestä ja tuoreudesta? Ei hätää, sillä meiltä löydät juuri sinulle sopivat ratkaisut meidän kattavasta valikoimasta kylmähyllyjä.

Tarjoamme meidän asiakkaille avonaisia ja ovellisia kylmähyllyjä monessa koossa ja kokoonpanossa. Olemme varmoja, että löydämme yhdessä sopivan ratkaisun tuotteillesi.

 
Kylmähyllyt Coldex

Valittaessa sopivaa ratkaisua kylmäsäilytykseen, on hyvä miettiä ensisijaisesti tuotesisältöä ja hyllyn kokoa. Omakoneellisia vaihtoehtoja on niin paljon, että valinnan lähestyminen tuote edellä varmistaa myös sen, että asiakkaat löytävät halutut tuotteet helpommin ja vaivattomammin.

Suosittelemme, että otat tässä meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi tarpeet ja tavoitteet. Näin voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset laitteet, millä voit saavutat parhaan mahdollisen tuloksen.

Ota meihin yhteyttä tästä

Keskus- ja omakoneelliset ratkaisut

Kaupankylmässä kauppiaat joutuvat monesti arvioimaan tuotteidensa määrän ja valikoiman laajuutta. Mikäli kauppa on tilava ja kylmätuotteiden määrä on suuri, tällöin on varmasti hyvä pohtia, jos keskuskoneellinen ratkaisu kylmähyllyille on parempi vaihtoehto. Lue lisää …

Koneisto voidaan sijoittaa kauemmas, jolloin sen synnyttämät lämpö- ja äänikuormat pysyvät kurissa helpommin. Toisaalta, mikäli kauppaan halutaan helpompi muunneltavuus ja tuotevalikoima ei liene suuri, tällöin on parempi valita omakoneelliset ratkaisut.

Omakoneellinen kylmähylly on helppo siirtää ja sitä kautta vaikuttaa kylmätuotteiden menekkiin. Nykypäivänä myös omakoneelliset kaupankylmät ovat erittäin energiatehokkaita, joten kauppiaan ei tarvitse tinkiä vihreistä arvoista tai pelätä suurta sähkönkulutusta. Yrityksemme tukee kestävää kehitystä ja olemme mukana kanssasi luomassa parempaa ja vihreämpää huomista.

Avokylmähylly vai ovellinen

Tätä kysymystä kannattaa pohtia kun määrittelee tarvetta kylmälaitteelle. Onko tarkoitus säilöä isompaa määrää tuotteita vai tuoda välipalat ja juomat lähemmäs asiakkaiden nopeatempoista kulkua keskelle kiireistä arkea? Avonaisesta kylmähyllystä on helpompaa tehdä heräteostoksia siinä, missä ovellinen hylly on energiatehokas ja hyvä keino huolehtia lämpötila-alueen vakaudesta.

Meiltä saat sinun budjettiin sopivat, uudet tai huolletut kylmähyllyt ammattikäyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kylmälaitteet, joiden avulla säilytät tuotteet mausta ja laadusta tinkimättä.

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että kylmähylly ja sen sisätila on valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. LED valot ovat myös erittäin pitkäkestoisia, eikä niistä synny laitteeseen ylimääräistä lämpökuormaa.

Brändisi näkyvyys ja markkinointi

Kaikki kylmälaitteet voi myös tarvittaessa brändätä halutulla logolla ja väreillä. Toteutamme brändisi imagon kylmähyllyissä joko maalamalla tai teippauksilla. Maalauksessa sinulla on käytettävissä koko RAL värikartta, jotta saat kylmälaitteen juuri sinulle sopivaksi.

Huomioithan, että kauttamme myös kylmälaitteiden vuokrauspalvelu messuille, tapahtumiin ja kausimyyntiin sekä kylmälaitteiden leasing-palvelu joustavaan laitehankintaan.

Katso uudet kylmähyllyt tästä

katso takuukunnostetut kylmähyllyt tästä

Kaikkiin tuotteisiimme on mahdollista saada brandäys haluamillanne logoilla tai väreillä. Toteutamme brändäyksen joko maalaamalla tai teippauksella. Maalauksessa valittavissa on ral-värit. Teippauksen voimme suorittaa millä tahansa toivotulla kuvalla tai kuvioinnilla. Lue lisää : brändäys

Katso myös tarjoamamme toimitus kylmälaitteille.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään tulokset 1–12 / 13

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
Call Now Button