Kylmähyllyt

 
Uudet KylmähyllytKäytetyt KylmähyllytVuokraus ja leasing Laiteluettelo   ⬇

 

Haluatko varmistaa, että tuotteesi ovat houkuttelevasti esillä ja myyntiä edistävästi esillä? Huolehditko tuotteidesi tuoreudesta ja säilyvyydestä? Ei syytä huoleen, sillä tarjoamme laajan valikoiman kylmähyllyjä, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiisi!

Tarjoamme meidän asiakkaille avonaisia ja ovellisia kylmähyllyjä monessa koossa ja kokoonpanossa. Olemme varmoja, että löydämme yhdessä sopivan ratkaisun tuotteillesi.

 
Kylmähyllyt Coldex

Coldex tarjoaa asiakkaille laadukkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja: sekä avonaisia että ovellisia kylmähyllyratkaisuja monissa eri koossa ja konfiguraatiossa. Olemme vakuuttuneita siitä, että pystymme yhdessä löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Suosittelemme, että otat tässä meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi tarpeet ja tavoitteet. Näin voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset laitteet, millä voit saavutat parhaan mahdollisen tuloksen.

Ota meihin yhteyttä tästä

Keskus- ja omakoneelliset ratkaisut

Kaupankylmässä kauppiaat joutuvat monesti arvioimaan tuotteidensa määrän ja valikoiman laajuutta. Mikäli kauppa on tilava ja kylmätuotteiden määrä on suuri, tällöin on varmasti hyvä pohtia, jos keskuskoneellinen ratkaisu kylmähyllyille on parempi vaihtoehto.

Koneisto voidaan sijoittaa kauemmas, jolloin sen synnyttämät lämpö- ja äänikuormat pysyvät kurissa helpommin. Toisaalta, mikäli kauppaan halutaan helpompi muunneltavuus ja tuotevalikoima ei liene suuri, tällöin on parempi valita omakoneelliset ratkaisut.

Omakoneellinen kylmähylly on helppo siirtää ja sitä kautta vaikuttaa kylmätuotteiden menekkiin. Nykypäivänä myös omakoneelliset kaupankylmät ovat erittäin energiatehokkaita, joten kauppiaan ei tarvitse tinkiä vihreistä arvoista tai pelätä suurta sähkönkulutusta. Yrityksemme tukee kestävää kehitystä ja olemme mukana kanssasi luomassa parempaa ja vihreämpää huomista.

Avokylmähylly vai ovellinen

Tätä kysymystä kannattaa pohtia kun määrittelee tarvetta kylmälaitteelle. Onko tarkoitus säilöä isompaa määrää tuotteita vai tuoda välipalat ja juomat lähemmäs asiakkaiden nopeatempoista kulkua keskelle kiireistä arkea? Avonaisesta kylmähyllystä on helpompaa tehdä heräteostoksia siinä, missä ovellinen hylly on energiatehokas ja hyvä keino huolehtia lämpötila-alueen vakaudesta.

Meiltä saat sinun budjettiin sopivat, uudet tai huolletut kylmähyllyt ammattikäyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kylmälaitteet, joiden avulla säilytät tuotteet mausta ja laadusta tinkimättä.

LED-valaistus

Edistynyt LED-valotekniikka takaa kylmähyllyjen tehokkaan valaistuksen samalla kun se vähentää merkittävästi sähkönkulutusta. LED-valot ovat myös erittäin pitkäikäisiä ja niiden käytöstä ei synny ylimääräistä lämpökuormitusta laitteelle.

Brändisi näkyvyys ja markkinointi

Kaikki kylmälaitteet voi myös tarvittaessa brändätä halutulla logolla ja väreillä. Toteutamme brändisi imagon kylmähyllyissä joko maalamalla tai teippauksilla. Maalauksessa sinulla on käytettävissä koko RAL värikartta, jotta saat kylmälaitteen juuri sinulle sopivaksi.

Huomioithan, että kauttamme myös kylmälaitteiden vuokrauspalvelu messuille, tapahtumiin ja kausimyyntiin sekä kylmälaitteiden leasing-palvelu joustavaan laitehankintaan.

Katso uudet kylmähyllyt tästä

katso takuukunnostetut kylmähyllyt tästä

Kaikkiin tuotteisiimme on mahdollista saada brandäys haluamillanne logoilla tai väreillä. Toteutamme brändäyksen joko maalaamalla tai teippauksella. Maalauksessa valittavissa on ral-värit. Teippauksen voimme suorittaa millä tahansa toivotulla kuvalla tai kuvioinnilla. Lue lisää : brändäys

Katso myös tarjoamamme toimitus kylmälaitteille.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään tulokset 1–12 / 14

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
All search results
Call Now Button