Kombipakastimet

 
Vuokraus ja leasing

Tätä pakastealtaan ja pakastekaapin yhdistelmää ei voita mikään lattiapinta-alan säästötalkoissa. Tämä monitoiminen ja käytännöllinen kylmälaite on varma valinta jos myymälän tilaa halutaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.

Suuren tilavuutensa takia, kombipakastimen hyödyt on erittäin hyvä ottaa huomioon, kun miettii myymälän kylmälaitevalintoja. Määränsä nähden altaan ja kaapin yhdistelmään voidaan säilöä paljon tuotteita pienemmällä energiakulutuksella. Kaappiosansa ansiosta, kombipakastin tuo myös hyvin esille siinä olevat tuotteet ja lisäksi, siihen saa helposti halutessaan brändin vaikka kauniilla teippauksella.

Sekä pakastealtaan kannet, että kaappiosan ovet ovat varustettu huurtumista estävillä vastuksilla, tällä tavalla tuotteet pysyvät hyvin näkyvissä. Liukukannet ja lasiovet ovet suunniteltu ergonomisesti ja pääsy tuotteisiin on helppoa jopa pienessäkin myymälässä.

Omakoneellinen kombipakastin on helppo ja hyvä lisä myös myymälän muuhun kylmäkalusteiden valikoimaan. Tällä laitteella voit helposti laajentaa pakasteiden tuotevalikoimaa. Suosittelemme, että otat tässä meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi tarpeet ja tavoitteet. Näin voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset laitteet, millä voit saavutat parhaan mahdollisen tuloksen.

Meiltä saat sinun budjettiin sopivat, uudet tai huolletut kombipakastimet ammattikäyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kylmälaitteet, joiden avulla säilytät tuotteet mausta ja laadusta tinkimättä. Ota meihin yhteyttä tästä

Pakastimen kompressori

Nykyaikaisella teknologialla voidaan helposti vaikuttaa kombipakastimen toiminnan vihreisiin arvoihin.

Kierrättämällä ja valitsemalla ekologisesti puhtaamman ja pitkäikäisen laitteen voit vaikuttaa isoihin asioihin pienellä eleellä. Kysy meiltä, miten voimme auttaa sinua rakentamaan puhtaampaa huomista.

Sulatusjärjestelmä

Automaattinen sulatus pitää huolen siitä, että kombinpakastimen jäähdytyslaitteisiin ei kerry jäätä, eikä tällä tavalla laitteen toimintakunto huonone. Nykyaikainen, automaattinen järjestelmä pitää huolen siitä, että laite palvelee sinua pitkään.

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että pakasteallas ja sen sisätila on valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. LED valot ovat myös erittäin pitkäkestoisia, eikä niistä synny laitteeseen ylimääräistä lämpökuormaa.

Brändisi näkyvyys ja markkinointi

Kaikki kylmälaitteet voi myös tarvittaessa brändätä halutuilla logoilla ja väreillä. Toteutamme brändisi imagon kombipakastimeen joko maalamalla tai teippauksilla. Maalauksessa sinulla on käytettävissä koko RAL värikartta, jotta saat kylmälaitteen juuri sinulle sopivaksi.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään ainoa tulos

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
All search results
Call Now Button