Kombipakastimet

Vuokraus ja leasing

Tätä pakastealtaan ja pakastekaapin yhdistelmää ei voita mikään lattiapinta-alan säästötalkoissa. Tämä monitoiminen ja käytännöllinen kylmälaite on varma valinta jos myymälän tilaa halutaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.

Suuren tilavuutensa takia, kombipakastimen hyödyt on erittäin hyvä ottaa huomioon, kun miettii myymälän kylmälaitevalintoja. Määränsä nähden altaan ja kaapin yhdistelmään voidaan säilöä paljon tuotteita pienemmällä energiakulutuksella. Kaappiosansa ansiosta, kombipakastin tuo myös hyvin esille siinä olevat tuotteet ja lisäksi, siihen saa helposti halutessaan brändin vaikka kauniilla teippauksella.

Sekä pakastealtaan kannet, että kaappiosan ovet ovat varustettu huurtumista estävillä vastuksilla, tällä tavalla tuotteet pysyvät hyvin näkyvissä. Liukukannet ja lasiovet ovet suunniteltu ergonomisesti ja pääsy tuotteisiin on helppoa jopa pienessäkin myymälässä.

Omakoneellinen kombipakastin on helppo ja hyvä lisä myös myymälän muuhun kylmäkalusteiden valikoimaan. Tällä laitteella voit helposti laajentaa pakasteiden tuotevalikoimaa. Suosittelemme, että otat tässä meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi tarpeet ja tavoitteet. Näin voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset laitteet, millä voit saavutat parhaan mahdollisen tuloksen.

Meiltä saat sinun budjettiin sopivat, uudet tai huolletut kombipakastimet ammattikäyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kylmälaitteet, joiden avulla säilytät tuotteet mausta ja laadusta tinkimättä. Ota meihin yhteyttä tästä

Pakastimen kompressori

Nykyaikaisella teknologialla voidaan helposti vaikuttaa kombipakastimen toiminnan vihreisiin arvoihin. Lue lisää …

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
Call Now Button