Parasta kylmänä

Olemme useiden valmistajien maahantuojia, joten valikoimamme pysyy laajana ja hinnastomme kilpailukykyisenä. Toimiessamme suoraan laitevalmistajien kanssa voimme nopeasti ja tehokkaasti vastata asiakkaan tarpeisiin, koskevat ne sitten oma- tai keskuskoneellisia ratkaisuja, tarjoamamme kylmälaitteet sopivat niin suurille ketjuille, kuin pienille toimijoille.


Varastostamme löytyy niin uusia kuin käytettyjä, edullisia ja hyväkuntoisia pakastealtaita, kylmähyllyjä, vitriineja ja muita kylmälaitteita suoraan yrityksesi tarpeisiin. Olemme jälleenmyyjiä valmistajille joiden tuotteisiin uskomme ja luotamme, pystymme myös tarjoamaan huoltopalveluja kaikkiin tarjoamiimme laitteisiin. Meiltä löytyy sekä omakoneelliset, että keskuskoneelliset kylmäkalusteet, joten aina kannattaa tiedustella mikäli tarve on jollekin tietylle laitetyypille.
Sähköinen listauksemme tuotteista sisältää nyt mahdollisuuden lähettää kyselyitä varastossa olevista tuotteistamme. Voit valita yhden tai useamman tuotteen listallesi ja lähettää sen meille muutamalla klikkauksella. Laskemme teille alennuksia tilauksenne mukaan.