Pystypakastimet

Uudet Pystypakastimet

Käytetyt Pystypakastimet

Vuokraus ja leasing

Usein pakasteiden säilytys myymälässä on järjestetty altailla, joko seinien viereen tai keskilattialla. Mutta mitä tehdä, jos tilaa ei ole riittävästi tai tuotevalikoima ei ole kovin suuri, eikä pakastealtaan hankintaa tulisi kysymykseen? Vastaus tähän on ehdottomasti pakastekaappi.

Pystypakastimen ylivoimainen etu on sen viemä tila lattian pinta-alasta. Kun myymälän tuotevalikoimaa halutaan laajentaa pakasteisiin tai täydentää jo olemassa olevaa valikoimaa uusilla nimikkeillä tai brändeillä, pystypakastin on erittäin hyvä valinta.

Meidän laitevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja pystypakastimille, jotka voidaan asettaa saman merkkisten ja mallisten kylmäkaappien rinnalle, luoden näin yhtenevän ja näyttävän laitekokonaisuuden tinkimättä pinta-alasta tai laitteiden laadusta.

Pakastekaappien yläosassa sijaitsevaan valokuomuun voidaan myös helposti tarroittaa tuoteperheen logon tai nimikkeen, jotta asiakkaan olisi helpompaa tunnistaa kaappien sisällön tai brändin. Tämä on pieni, mutta tehokas tapa lisätä markkinointia ja kasvattaa tuotemenekkiä.

Monissa pystypakastimissamme on myös siirtopyörät ja säädettävät tukijalat, mitkä mahdollistavat laitteen siirtämistä esimerkiksi sesonkimyynnin aikana. Ota meihin yhteyttä tästä

Säädin

Digitaaliset säätimet takaavat, että pystyt seuraamaan ja ohjaamaan kylmälaitteen toimintaa ja lämpötilan helposti ja vaivattomasti. Lue lisää …

 

Showing all 10 results

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
Call Now Button