Pystypakastimet

 
Uudet PystypakastimetKäytetyt PystypakastimetVuokraus ja leasing

Usein pakasteiden säilytys myymälässä on järjestetty altailla, joko seinien viereen tai keskilattialla. Mutta mitä tehdä, jos tilaa ei ole riittävästi tai tuotevalikoima ei ole kovin suuri, eikä pakastealtaan hankintaa tulisi kysymykseen? Vastaus tähän on ehdottomasti pakastekaappi.

Kaappipakastimen ylivoimainen etu on sen viemä tila lattian pinta-alasta. Kun myymälän tuotevalikoimaa halutaan laajentaa pakasteisiin tai täydentää jo olemassa olevaa valikoimaa uusilla nimikkeillä tai brändeillä, pystypakastin on erittäin hyvä valinta.

Meidän laitevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja pystypakastimille, jotka voidaan asettaa saman merkkisten ja mallisten kylmäkaappien rinnalle, luoden näin yhtenevän ja näyttävän laitekokonaisuuden tinkimättä pinta-alasta tai laitteiden laadusta.

Pakastekaappien yläosassa sijaitsevaan valokuomuun voidaan myös helposti tarroittaa tuoteperheen logon tai nimikkeen, jotta asiakkaan olisi helpompaa tunnistaa kaappien sisällön tai brändin. Tämä on pieni, mutta tehokas tapa lisätä markkinointia ja kasvattaa tuotemenekkiä.

Monissa kaappipakastimissamme on myös siirtopyörät ja säädettävät tukijalat, mitkä mahdollistavat laitteen siirtämistä esimerkiksi sesonkimyynnin aikana. Ota meihin yhteyttä tästä

Säädin

Digitaaliset säätimet takaavat, että pystyt seuraamaan ja ohjaamaan kylmälaitteen toimintaa ja lämpötilan helposti ja vaivattomasti. Lue lisää …

 

Nykyaikaisten säätimien ohjaus ja näytöt ovat selkeät ja helposti luettavissa.

Lasiovet

Jotta tuotteiden näkyvyys olisi erinomainen, pystypakastimien ovet sisältävät tekniikkaa, joka estää huurteen muodostumista oviin. Ovenkahvat ovat ergonomiset ja valmistettu kestävästä materiaalista. Näin kaappiin säiliöidyt tuotteet ovat näyttävästi esillä ja asiakkaille helposti saatavilla.

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että pystypakastin ja sen sisätila on valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. LED valot ovat myös erittäin pitkäkestoisia, eikä niistä synny laitteeseen ylimääräistä lämpökuormaa. Lue lisää : brändäys

Brändisi näkyvyys ja markkinointi

Kaikki kylmälaitteet voi myös tarvittaessa brändätä halutuilla logoilla ja väreillä. Toteutamme brändisi imagon pystypakastimeen joko maalamalla tai teippauksilla. Maalauksessa sinulla on käytettävissä koko RAL värikartta, jotta saat kylmälaitteen juuri sinulle sopivaksi.

Katso myös tarjoamamme toimitus kylmälaitteille.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään kaikki 10 tulosta

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
All search results
Call Now Button