Second Life -konsepti

Käytetyt kylmäkalusteet - Ekologinen vaihtoehto

Second Life -konsepti

secondlife

Vastuullinen valinta

Siitä huolimatta, että kierrättäminen on Suomessa korkealla tasolla, kuormittavat kylmäkalusteet ympäristöä enemmän kuin muut laitteet. Kylmälaitteissa käytetyt kemikaalit ja metallit tekevät niistä erityisen haastavia kierrätyksen kannalta. Varmistaaksemme puhtaan tulevaisuuden, on meidän käytettävä resursseja vastuullisesti. Tästä johtuen Coldex Oy on kehittänyt Second Life -konseptin, jonka tarkoituksena on pidentää tuotteiden käyttöikää huomattavasti.

Second Life – konsepti

Kun vanhat kalusteet puretaan ja tuodaan meille, ne tarkastetaan perusteellisesti. Tarkastuksen yhteydessä luomme tarkan selonteon siitä, mitkä osat on uusittava ja mitä kalusteiden kunnon kohentamiseen tarvitaan. Esimerkki siitä, mitä kylmäkaappien kunnostustyö pitää sisällään.

Second Life

Höyrystin
-vuototestaus
-tippuveden haihdutuksen/poiston tarkistus

Runko ja ovi/luukku
-ovitiivisteen kunnon, saranoinnin ja lukko/salpalaitteen
toiminnan tarkistus
-karmilämmityksen toiminnan tarkistus
-kalusteen yleiskunto ja siisteys

Säädin/termostaatti
-ohjaustermostaatin toiminnan tarkistus
-sulatuksen tarkistus
-merkkivalojen ja kytkimien tarkistus

Yleiset
-ympäristön lämpötilan mittaus
-ilmankierto kalusteessa
-kiinteän lämpömittarin näyttämän tarkistus
-käyntiäänen sekä resonanssien tarkistus

Mitä laitteille tehdään?

Second Life

Prosessi sisältää laitteiden uusimisen sekä sisältä että ulkoa. Laitteet pestään ja puhdistetaan. Lommot ja naarmut poistetaan ja rikkoutuneet osat vaihdetaan uusiin. Laitteiden koneet tarkistetaan huolellisesti ja vuotokokeiden jälkeen osat tarvittaessa vaihdetaan uusiin. Tämän prosessin aikana huolehdimme siitä, että kaikki standardit ja nykyaikaiset normit täytetään. Edellä kuvattu toimenpide voi jo itsessään vähentää laitteiden sähkönkulutusta merkittävästi. Kalusteisiin voidaan lisäksi vaihtaa LED-lamput ja uudet sähköä säästävät tuulettimet, nämä ratkaisut alentavat sähkönkulutusta entisestään. Lopuksi laitteet maalataan ja pinnat viimeistellään siten, että eroa uuteen kalusteeseen ei edes huomaa. Takuuhuolletut laitteet voidaan myös brändätä asiakkaan haluamalla tavalla. Kunnostetuille laitteille myönnämme takuun 4kk takuuehtojemme mukaan.  Lopputulos on ympäristöystävällinen tuote, joka tuo hankinnasta vastanneelle päättäjälle selvää taloudellista säästöä.

Kuulostaako liian hyvältä? Kokeile Second Life -tuotteitamme, niin ymmärrät, miksi tästä kannattaa olla innoissaan.

secondlife

Ota yhteyttäSähköpostitse: info(at)coldex.fi

Puhelimitse: 03 7873714

tai

PYYDÄ TARJOUS