Konditoriat

 
Vuokraus ja leasing

Parhaimmillaan konditoriatuotteet herättävät välittömästi veden kielelle. Pulleat, tuoreutta uhkuvat viinerit, herkullisen näköiset kakut, välipalaleivät ja muut konditorian tuotteet säilyttävät herkullisen ulkonäönsä meidän korkeatasoisissa kylmävitriineissä.

Mikäli kahvilaan tai konditoriaan halutaan isompi linjasto, voimme rakentaa sinulle sopivan kokonaisuuden yhdistämällä merilaisia vaihtoehtoja. Meiltä löydät laajan valikoiman kylmävitriineja suorilla tai kaartuvilla etulaseilla, säädettävillä ja kirkkailla lasihyllyillä, joiden materiaalivalinnat korostavat tuotteesi näyttävyyden myös kehyksettömästi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sisäpinnat takaavat hygienian korkean tason.

Voimme auttaa myös myymälän tai kahvilan suunnittelussa, jossa otetaan huomioon kylmävitriinien linjastot, kassat ja maksupäätteet ja valmistelutasot raaka-aineiden säilytyksen kanssa. Monien yhteisten vuosien aikana, mitä olemme työskennelleet suomalaisten leipomo- ja kahvila-ammattilaisten kanssa, olemme oppineet paljon ja haluamme myös jakaa tätä tietoa. Tiedämme varsin hyvin, kuinka tärkeää on saada kahvilaan näyttävän, kauniin ja yhteneväisen ilmeen.

Osan konditoriavitriinien malleistamme saa myös tuplalaseilla, mikä vaikuttaa tehokkaasti kylmävitriinin käyttämään sähköenergiaan. Pienellä yksityiskohdalla voi olla pitkällä aikavälillä merkittävä ero kahvilan tai myymälän kylmälaitteiden käyttökustannuksissa.

Suosittelemme, että otat tässä meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi tarpeet ja tavoitteet. Näin voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset laitteet, millä voit saavutat parhaan mahdollisen tuloksen. Ota meihin yhteyttä tästä

Konditoriavitriinin kompressori

Nykyaikaisella teknologialla voidaan helposti vaikuttaa kylmävitriinin toiminnan vihreisiin arvoihin. Lue lisää …

Kierrättämällä ja valitsemalla ekologisesti puhtaamman ja pitkäikäisen laitteen voit vaikuttaa isoihin asioihin pienellä eleellä. Kysy meiltä, miten voimme auttaa sinua rakentamaan puhtaampaa huomista.

Sulatusjärjestelmä

Automaattinen sulatus pitää huolen siitä, että kylmävitriinin jäähdytyslaitteisiin ei kerry jäätä, eikä tällä tavalla laitteen toimintakunto huonone. Nykyaikainen, automaattinen järjestelmä pitää huolen siitä, että laite palvelee sinua pitkään.

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että konditoriavitriini ja sen sisätila on valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. LED valot ovat myös erittäin pitkäkestoisia, eikä niistä synny laitteeseen ylimääräistä lämpökuormaa.

Brändisi näkyvyys ja markkinointi

Kaikki kylmälaitteet voi myös tarvittaessa brändätä halutuilla logoilla ja väreillä. Toteutamme brändisi imagon konditoriavitriinille joko maalamalla tai teippauksilla. Maalauksessa sinulla on käytettävissä koko RAL värikartta, jotta saat kylmälaitteen juuri sinulle sopivaksi. Lue lisää : brändäys

Katso myös tarjoamamme toimitus kylmälaitteille.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään tulokset 1–12 / 15

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
All search results
Call Now Button