Buffetpöydät

Vuokraus ja leasing

Buffetpöydät. Ravintola-alan keskeisimpiä kylmälaitteita ovat buffet pöydät. Nämä HoReCa:n konkarit ovat olleet jo vuosikymmeniä suomalaisen ruokatarjoilun kulmakiviä niin isoissa, kuin pienissäkin palvelupisteissä. On ilmiselvää, että hyvä ja laadukas buffetpöytä palvelee omistajansa pitkään ja säästää myös käyttökustannuksissa vuosien saatossa.

Meidän tarjoamat buffetpöydät ovat valmistettu korkeatasoisista materiaaleista, ergonomisesti ja GN mitoituksella. GN valmiudet takaavat ruokien vaivattoman siirron keittiöstä tarjottavaksi ilman että astioita tarvitsee vaihtaa välissä.

Varustelu

Buffetpöytämme on varustettu taittuvilla sivuhyllyillä, pleksilasisilla yläsuojilla, sekä pyörillä. Lue lisää …

Pöytä liikkuu vaivattomasti, joten voit tarvittaessa rullata se sivuun kun tilaa käytetään ruokailu-ajan ulkopuolella muuten. Ota meihin yhteyttä tästä

Säädin

Digitaaliset säätimet takaavat, että pystyt seuraamaan ja ohjaamaan kylmälaitteen toimintaa ja lämpötilan helposti ja vaivattomasti. Nykyaikaisten säätimien ohjaus ja näytöt ovat selkeät ja helposti luettavissa.

Buffetpöydän kompressori

Nykyaikaisella teknologialla voidaan helposti vaikuttaa tämän kylmälaitteen toiminnan vihreisiin arvoihin. Kierrättämällä ja valitsemalla ekologisesti puhtaamman ja pitkäikäisen laitteen voit vaikuttaa isoihin asioihin pienellä eleellä. Kysy meiltä, miten voimme auttaa sinua rakentamaan puhtaampaa huomista.

Sulatusjärjestelmä

Automaattinen sulatus huolehtii siitä, että buffetpöydän jäähdytyslaitteisiin ei kerry jäätä, eikä tällä tavalla laitteen toimintakunto huonone. Nykyaikainen, automaattinen järjestelmä pitää huolen siitä, että laite palvelee sinua pitkään.

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että buffetpöytä ja sen astiat ovat valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. LED valot ovat myös erittäin pitkäkestoisia, eikä niistä synny laitteeseen ylimääräistä lämpökuormaa.

Brändisi näkyvyys ja markkinointi

Kaikki kylmälaitteet voi myös tarvittaessa brändätä halutuilla logoilla ja väreillä. Toteutamme brändisi imagon jäätelövitriiniin joko maalamalla tai teippauksilla. Maalauksessa sinulla on käytettävissä koko RAL värikartta, jotta saat kylmälaitteen juuri sinulle sopivaksi. Lue lisää : brändäys

Katso myös tarjoamamme toimitus kylmälaitteille.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään ainoa tulos

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
Call Now Button