Jäätelövitriinit

Vuokraus ja leasing

On kiva huomata, kuinka hyvin Suomeen on rantautunut eurooppalainen jäätelökulttuuri. Nykyään korkealaatuisia, mitä erilaisimmilla maulla varustettuja jäätelöbaareja löytyy lähes joka nurkasta.

Tämä ei suinkaan johdu yksinomaan herkkusuiden lisääntymisestä, vaan siitä, että jäätelö, etenkin sesongin ja juhlien aikana on erittäin kannattava tuote pitää kahvilansa tai myymälänsä valikoimassa.

Laadukkaasti ja herkullisesti valmistettu tuote vaatii ympärilleen arvoisensa kylmäkalusteen. Jäätelövitriinimme on tehty korkealaatuisista materiaaleista kuten kirkkaasta, kestävästä lasista, joka tarjoaa näyttäville tuotteille parhaan mahdollisen näkyvyyden. Lue lisää …

Jäätelövitriinimme on tehty GN standardien mukaan, jonka ansiosta jäätelöiden siirtäminen suoraan valmistuksesta on vaivatonta ja takaa hienon ulkonäön säilymisen. Vitriinien sisäpinnat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä tarjoten näin korkean hygieniatason ja helpon siivouksen.

Suosittelemme, että otat tässä meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi tarpeet ja tavoitteet. Näin voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset laitteet, millä voit saavutat parhaan mahdollisen tuloksen. Ota meihin yhteyttä tästä

Staattinen ja dynaaminen jäähdytys

Jäätelövitriiniemme valikoimasta yksi olennainen peruste laitevalinnalle määräytyy myös tuotteiden mukaan. Staattinen jäähdytys tässä yhteydessä tarkoittaa, että kylmälaite muodostaa kylmää tiskin pohjalle, kun taas dynaamisessa vaihtoehdossa kylmää ilmaa kierrätetään tiskissä puhaltimien avulla.

Jäätelövitriinin kompressori

Nykyaikaisella teknologialla voidaan helposti vaikuttaa jäätelövitriinin toiminnan vihreisiin arvoihin. Kierrättämällä ja valitsemalla ekologisesti puhtaamman ja pitkäikäisen laitteen voit vaikuttaa isoihin asioihin pienellä eleellä. Kysy meiltä, miten voimme auttaa sinua rakentamaan puhtaampaa huomista.

Sulatusjärjestelmä

Automaattinen sulatus huolehtii siitä, että vitriinin jäähdytyslaitteisiin ei kerry jäätä, eikä tällä tavalla laitteen toimintakunto huonone. Nykyaikainen, automaattinen järjestelmä pitää huolen siitä, että laite palvelee sinua pitkään.

LED-valaistus

Tänä päivänä, LED valojärjestelmät ovat tulleet meille tutuksi niin arjessa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Kehittynyt LED valotekniikka takaa sen, että pakasteallas ja sen sisätila on valaistu tehokkaasti, säästäen samalla huomattavan määrän sähkönkulutuksessa. LED valot ovat myös erittäin pitkäkestoisia, eikä niistä synny laitteeseen ylimääräistä lämpökuormaa. Lue lisää : brändäys

Brändisi näkyvyys ja markkinointi

Kaikki kylmälaitteet voi myös tarvittaessa brändätä halutuilla logoilla ja väreillä. Toteutamme brändisi imagon jäätelövitriiniin joko maalamalla tai teippauksilla. Maalauksessa sinulla on käytettävissä koko RAL värikartta, jotta saat kylmälaitteen juuri sinulle sopivaksi.

Katso myös tarjoamamme toimitus kylmälaitteille.

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Mikäli sinulla on mielessä laite, jota et löydä nettisivuiltamme, kysy meiltä lisää valikoimastamme!
Ota meihin yhteyttä tästä

Näytetään ainoa tulos

TUOTELISTA
Tuotelistasi on tyhjä
All search results
Call Now Button