Tervetuloa uudistuneille sivuillemme!

February 12, 2013 hallinta

Hyvät ystävät!

Yli 10 vuotta sitten luotiin Coldex Oy muutamasta neliömetristä vuokratilaa ja parista työntekijästä henkilöstössä. Ajattelin, että yrityksemme toiminta keskittyy lähinnä apua tarjoavana välittäjänä yrityksille, joiden toiminta-alueena on Suomen ja Venäjän välinen kauppa. Ajan kanssa toimintamme on laajentunut. Myös toimialueemme ja kiinnostuksen kohteemme ovat laajentuneet. Kasvua ja kehitystä on tapahtunut myös henkilöstön ammattitaidossa.

Tänään Coldex Oy on itsenäisesti toimeentuleva organisaatio. Työskentelemme Skandinavian, Baltian ja Venäjän markkinoilla. Tuotantoyksiköissämme asiantuntijamme yhdessä muun henkilöstön kanssa pystyvät tarjoamaan erilaisia palveluja asiakkaillemme koskien kylmälaitteita ja myymäläkalusteita, sekä suorittavat pieniä ja keskikokoisia kylmälaiteasennuksia. Pystymme tarjoamaan laajan kirjon räätälöityjä ratkaisuja ja järjestelmiä erilaisiin tarpeisiin.

Varastotilamme tarjoavat mahdollisuuden pitää tarvittavat varaosat ja laitteiston asiakkaiden välittömässä läheisyydessä, näin voimme tehostaa tarjouskyselyjen vastausajan. Varastomme palvelevat myös välipysäkkinä rahdille, joka kulkee Euroopasta itään ja joka vaatii tulliselvitysten tekemistä.

Asiakaspalveluumme kuuluu monikielinen henkilöstöryhmä, joka auttaa Teitä saamaan tarvittavan laitteiston ja kuljettamaan sen perille, auttaa Teitä järjestämään kaikki tarvittavat asiakirjat sekä pitää Teidät ajan tasalla ja tarvittaessa tarjoaa konsultointiapua.

Haluan toivottaa kaikille onnea ja hyvää toiminnan kasvua!

Kunnioittaen,
Meelis Jöe
Coldex Oy:n toimitusjohtaja